Jogi információ

A WEBHELY HASZNÁLATA AZ ALÁBBI FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK ELFOGADÁSÁT JELENTI. HA NEM FOGADJA EL A FELTÉTELEKET ÉS KIKÖTÉSEKET, NE HASZNÁLJA A WEBHELYET.

A jelen webhely más, szintén a Toshiba vállalatcsoport által üzemeltetett webhelyekre hivatkozik. A hivatkozott webhelyek használatát a jelen dokumentumban foglaltak mellett az adott webhelyre vonatkozó feltételek és kikötések is szabályozzák. A jelen feltételek és kikötések, illetve a hivatkozott webhely feltételei és kikötései közötti esetleges ellentmondás esetén a hivatkozott webhely használatát a hivatkozott webhely feltételei és kikötései határozzák meg.

A webhely tartalma

A jelen webhely, illetve a jelen webhelyről közvetlenül vagy közvetett módon elérhető egyéb webhelyek tartalmára vonatkozóan vállalatunk nem vállal semmiféle közvetlen vagy részjótállást, ideértve, de nem kizárólagosan az eladhatóságra, az adott célra való felhasználhatóságra és a jogcímszavatosságra vonatkozó részjótállást, illetve a jogszabályok meg nem sértését. Vállalatunk nem garantálja a webhely hiba- és vírusmentességét, valamint rágalmazó, sértő és egyéb típusú ártalmas tartalomtól való mentességét. Az esetlegesen szükséges szolgáltatások, karbantartás és javítás költsége a felhasználót terheli. A webhely tartalmazhat műszaki pontatlanságokat vagy nyomdai hibákat, amelyeket a Toshiba észlelésüket követően saját belátása szerint helyesbít. Emellett a webhely tartalmának megfelelő nyomtatott kiadványok időről időre változtatásokon eshetnek át – ezeknek a javításoknak vagy módosításoknak a webhelyen történő elvégzése a nyomtatott kiadvány módosítása előtt és után egyaránt történhet.

Külső felek webhelyére mutató hivatkozások

A hivatkozott webhelyeken elérhető tartalom karbantartását nem vállalatunk végzi, így az nem vonható felelősségre az ilyen webhelyek tartalmát illetően. A hivatkozott webhelyekre mutató hivatkozások és a külső fél által kínált termékek és szolgáltatások használata vállalatunk támogatása nélkül, kizárólag a felhasználó felelősségére történhet.

Tovább »