TruBrite

A Toshiba TruBrite ultrafényes kijelző minden fényviszony között jól látható. Széles látószöget nyújt és színhű képet minden betekintési irányból. A tükröződésgátló bevonat véd a kellemetlen csillogás ellen.

Sleep'n Charge

USB sleep 'n Charge funkció: A "Powered USB Technology" egy speciális, nagyobb áramleadásra képes USB portot tesz lehetővé, Segítségével USB-n keresztül lehet táplálni más készülékeket akkor is, ha a notebook készenléti állapotban vagy hibernálva van, vagy akár teljesen kikapcsolva. Tölthető vele például:

  • PDA
  • mobiltelefon, Blackberry
  • MP3 lejátszó stb.

Teljes kompatibilitás a standard USB 1.1 and 2.0 szabványokkal

Easy Media

A Toshiba EasyMedia számos kisebb, ötletes szolgáltatást nyújt, melyek főként a következő három felhasználási területre összpontosulnak: egyszerű kikapcsolódás, egyszerű használat és egyszerű csatlakozás. A multimédiás tartalmak elérését, létrehozását és kezelését célzó új lehetőségek révén még nagyszerűbb élményben lehet része Toshiba számítógépe használatakor.

EasyGuard

Az EasyGuard egy számos egyedi hardveres és szoftveres elemből felépülő funkciócsomag, melynek célja három területre épül:

  • védelem a mechanikai sérülések hatásai ellen
  • védelem az illetéktelen adathozzáféréstől
  • a mindennapi használat és karbantartás megkönnyítése

Az EasyGuard funkciók a Toshiba Assist gombbal gyorsan és kényelmesen elérhetők

Harman Kardon

Harman Kardon® sztereó hangszórók
A Toshiba egyes modelljei beépített Harman Kardon® sztereó hangszórókkal, Toshiba hangrendszer mélyhangkiemeléssel és Dolby® Sound Room™ szolgáltatással kerül piacra